City Tables

City Tables Gemeentehuisvesting 

De City Table is een initiatief van het kennisplatform GemeenteHuisvesting. Bij een City Table gaan professionals die zich bezighouden met de werkomgeving van gemeenten op bezoek bij een partner van GemeenteHuisvesting. Een City Table is een combinatie van een lunch, een sightseeing van de werkomgeving van een van de partners van GemeenteHuisvesting, een Round Table en netwerken met collega’s uit andere steden.  


Duurzame Impactmakers

Deelnemers City Tables Kennisplatform Gemeenten en Huisvesting


Agenda

1) CITY TABLE #1: STADSKANTOOR TILBURG

Rondetafel Impact Breakfast

De gemeente Tilburg huisvestte in het vernieuwde Stadhuis de eerste City Table. Vertegenwoordigers van de gemeenten Breda, Haarlem, Arnhem/Rheden/Renkum, Geldrop-Mierlo en Utrecht gingen met Tilburg in gesprek over de gemaakte keuzes en over de reorganisatie van de werkomgeving na de coronapandemie.

Lees hier het verslag van de bijeenkomst.

Bekijk hier een fotoimpressie. 

 

06 jul 2022

2) CITY TABLE #2: STADSKANTOOR GRONINGEN  

Rondetafel Impact Breakfast

Gemeenten zijn het erover eens dat de energielasten in de werkomgeving van de stadskantoren verlaagd moeten worden. Daarbij worstelen ze met de vraag of het met twee graden verlagen van de temperatuur de juiste manier is. Lees hier het verslag van de bijeenkomst. Bekijk hier een fotoimpressie.

sept 2022

3) CITY TABLE #3: GEMEENTE HAARLEM

Rondetafel Impact Breakfast

Circulaire inkoop staat nog in de kinderschoenen. Dat constateren de deelnemers aan de City Table Circulaire Inkoop van GemeenteHuisvesting die bij de Gemeente Haarlem werd gehouden. 

Lees hier het verslag van de bijeenkomst.

Bekijk hier een fotoimpressie.

feb 2023

4) CITY TABLE #4: AMSTERDAM   

Rondetafel Impact Breakfast

sept 2023

Dit PROGRAMMA is een initiatief van

Impactmakers City Tables

Meer weten?

Neem contact op

 

Delen:
Terug naar boven